• sreda, 6. decembar 2023.
Prijavite štetu nastalu od oluje
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Prijavite štetu nastalu od oluje

28. avgust 2023. godine

Javni poziv za prijavu štete nastale na stambenim zgradama usled dejstva jakog olujnog vetra, grada i kiše u toku jula 2023. godine, koji je raspisala Gradska uprava za urbanizam, prostorno planiranje i izgradnju objekata Grada Sremska Mitrovica biće otvoren do 12. septembra.

Vesna Vujanović, načelnica resorne gradske uprave, rekla je da će nakon prijave komisija nastalu štetu utvrditi i kategorizovati i dodala:

-Postoji pet kategorija oštećenja, a u zavisnosti od kategorije oštećenja biće isplaćena novčana pomoć od strane Ministarstva za javna ulaganja Republike Srbije. Štetu će prijavljivati profesionalni upravnici na propisanim obrascima koji se nalaze na zvaničnoj internet stranici Grada Sremska Mitrovica, a oni se takođe mogu preuzeti i u Uslužnom centru Gradske uprave. Pomoć je bespovratna i iznosi od 200.000 do 800.000 dinara. Ukioliko je šteta u međuvremenu sanirana, neophodno je ipak prijaviti ukoliko postoje dokazi za to.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: