• petak, 29. mart 2024.
Crna hronika | Pećinci
0 Komentara

Ugrožavanje javnog saobraćaja

15. april 2020. godine

 

Pećinci-Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pećincima podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv dvadesetšestogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja.

On je u noćnim časovima automobilom sleteo sa kolovoza, nakon ignorisanja upozorenja policijskog službenika da se zaustavi. U nezgodi je lakše povređen njegov dvadesetpetogodišnji saputnik.

Prilikom pregleda automobila, kod dvadesetogodišnjaka koji je bio sa njima pronađena je manja količina biljne materije za koju se sumnja da je marihuana i digitalna vaga.

Zbog kršenja Naredbe o ograničenju i zabrani kretanja, sva trojica su privedena sudiji za prekršaje koji im je izrekao novčanu kaznu od po 80.000 dinara.

Zbog nepostupanja po znacima i naredbama policijskih službenika, prekršajni sudija je vozaču izrekao novčanu kaznu od 20.000 dinara, šest kaznenih poena i zabranu upravljanja automobilom u trajanju od tri meseca.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: