• četvrtak, 13. jun 2024.
Nove količine tople garderobe pristigle u pećinački Crveni krst
Društvo | Hronika | Pećinci | Vesti
0 Komentara

Nove količine tople garderobe pristigle u pećinački Crveni krst

27. mart 2023. godine

Članovi Saveta mesne zajednice Ogar nastavljaju sa akcijom prikupljanja korišćene odeće i obuće, a nedavno su isporučili pećinačkom Crvenom krstu veću količinu zimske odeće i obuće.

Kako je rekla Gordana Konjević, sekretar pećinačkog CK, ovaj put su sami otišli po kutije garderobe, jer su po prvi put mobilni zahvaljujući donaciji Crvenog krsta Gornje Austrije.

– Crveni krst Vojvodine, krajem februara, uručuo je ključeve za 22 automobila organizacijama Crvenog krsta sa teritorije AP Vojvodine, među kojima je bila i naša organizacija. U pitanju je izuzetno vredna donacija, jer naša organizacija po prvi put ima automobil koji možemo da koristimo za svoje potrebe. Mesna zajednica Ogar je redovna u isporukama korišćene odeće i obuće, i do sada su se sami snalazili, kao i svi, prilikom isporuke. Ovaj put smo mi bili u mogućnosti da odemo u Ogar i preuzmemo ovu vrednu količinu tople garderobe – rekla je Konjević.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: