• petak, 19. april 2024.
Testirane 32 osobe, nema inficiranih
Društvo | Vesti | Šid
0 Komentara

Testirane 32 osobe, nema inficiranih

21. april 2020. godine

Šid – Na današnjoj konferenciji za novinare, održanoj u sali Skupštine opštine Šid, komandant Štaba za vanredne situacije opštine Šid Zoran Semenović govorio je o trenutnoj epidemiološkoj situaciji na teritoriji opštine Šid, kao i o ublažavanju pojedinih restriktivnih mera u skladu sa odlukom Vlade Republike Srbije. On je istakao da na teritoriji opštine Šid nema novozaraženih, da je u prethodnom periodu testirano 32 osobe, i sve su bile negativne na COVID-19.

Štab za vanredne situacije opštine Šid, na današnjoj sednici doneo je zaključak,  o ublažavanju određenih mera za sprečavanje širenja koronavirusa, i to: Zelena pijaca u Šidu počinje sa radom od srede 22. aprila. Radno vreme maloprodajnih objekata na teritoriji opštine Šid je do 17 časova. Skraćuje se vreme trajanja zabrane kretanja radnim danima za 1 čas. Građani stariji od 65 godina moći će da utorkom, petkom i nedeljom izlaze u šetnju u trajanju od pola sata.Dozvoljava se rad poslodavcima iz oblasti pružanja usluga.Svi poslodavci su u obavezi da radnicima obezbede zaštitna sredstva (maske, rukavice i dezinfekciona sredstva) i rad se mora obavljati uz poštovanje socijalne distance.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: