• subota, 20. april 2024.
Crna hronika | Irig
0 Komentara

Sa lažnim ispravama, pod dejstvom alkohola se kretao u vreme zabrane

18. april 2020. godine

Irig-Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Irigu podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv četrdesetjednogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo posebni slučajevi falsifikovanja isprave.

On je zatečen u automobilu sa lažnim registarskim tablicama na ulici, pod dejstvom alkohola, u vreme ograničenja i zabrane kretanja.

Kontrolom je utvrđeno da je za njim raspisana potraga, da ne poseduje odgovarajuću vozačku dozvolu i da automobil nije registrovan.

Četrdesetjednogodišnjak je upućen na izdržavanje zatvorske kazne. Takođe, on će biti priveden prekršajnom sudiji za navedene prekršaje.

Sa njim u automobilu bio je i tridesetdevetogodišnji muškarac kojem je sudija za prekršaje izrekao novčanu kaznu od 50.000 dinara, zbog kršenja zabrane kretanja.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: