• subota, 18. maj 2024.
Klinički centar Vojvodine:5 pacijenata otpušteno, potvrđen smrtni slučaj obolelog iz Šatrinaca
Vesti
0 Komentara

Klinički centar Vojvodine:5 pacijenata otpušteno, potvrđen smrtni slučaj obolelog iz Šatrinaca

3. april 2020. godine

Novi Sad-U Kliničkom centru Vojvodine danas je preminuo još jedan pacijent oboleo od virusa korona. Reč je o osobi rođenoj 1955. godine iz Šatrinaca. Klinički centar Vojvodine porodici preminulog izražava najiskrenije saučešće.

U toku današnjeg dana, iz KCV je otpušteno još dva pacijenta, što je od početka epidemije ukupno pet pacijenta koji su posle neophodnog perioda lečenja u našoj ustanovi otpušteni na dalje kućno lečenje.

U Kliničkom centru Vojvodine trenutno se leči 80 pacijenta kod kojih je potvrđeno da su oboleli od virusa COVID – 19. Od toga, pet pacijenata se nalazi u izuzetno teškom stanju i njihovo lečenje zahteva primenu mehaničke ventilacije.

KCV će i u narednom periodu blagovremeno dostavljati informacije o eventualno nastalim promenama vezanim za virus korona.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: