• ponedeljak, 11. decembar 2023.
Otvoren račun za donacije opštini Šid
Društvo | Vesti | Šid
0 Komentara

Otvoren račun za donacije opštini Šid

27. mart 2020. godine

Šid – Imajući u vidu veliki broj poziva i predloga za dostavljanje humanitarne pomoći i upućivanja različiti donacija za borbu protiv COVID-19, Štab za vanredne situacije opštine Šid doneo je zaključak da se otvori namenski dinarski podračun. Račun će biti aktivan za vreme trajanja vanrednog stanja proglašenog usled epidemije korona virusa i na njefa će fizička i pravna lica moći da uplaćuju sredstva donacije za pomoć Opštini Šid u borbi protiv virusa i otklanjanja posledica prouzrokovanih novonastalom situacijom, za najugroženije kategorije lica za koje će pomoć biti u vidu paketa, hrane, lekova i zaštitnih sredstava.

Svi koji žele da upute donaciju ili humanitarnu pomoć mogu to da učine na namenski dinarski podračun konsolidovanog računa trezora broj: 840-5057741-33 – OU ŠID – SREDSTVA DONACIJE ZA OTKLANJANJE STANJA EPIDEMIJE IZAZVANE KORONA VIRUSOM.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: