• četvrtak, 18. april 2024.
NSZ : Komunikacija sa strankama u vanrednoj situaciji
Društvo | Vesti
0 Komentara

NSZ : Komunikacija sa strankama u vanrednoj situaciji

25. mart 2020. godine

Sremska Mitrovica -Uzimajući u obzir da je 17.marta u svim organizacionim jedinicama Nacionalne službe za zapošljavanje privremeno obustavljen neposredan rad sa strankama, zbog trenutne situacije u Republici Srbiji uzrokovane širenjem virusa COVID-19, a u cilju iznalaženja mogućnosti za najefikasnije ostvarivanje kontinuiteta u procesu rada, Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava javnost o načinima komunikacije sa strankama :
-Prvu prijavu lica na evidenciju i podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na novčanu naknadu za slučaj nezaposlenosti podneti elektronskim putem.
-Dostavljanje uverenja o statusu lica na evidenciji, sprovodiće se elektronskim putem;
-Podnošenje zahteva/prijava po raspisanim javnim pozivima/konkursima sprovodiće se elektronskim putem.
-Detaljne informacije i obrasci dostupni su na internet portalu Nacionalne službe www.nsz.gov.rs , od 23.3.2020. godine
-Svi potrebni obrasci, koje je neophodno dostaviti Nacionalnoj službi, nalaze se na sajtu Nacionalne službe, opcija Dokumenti, potom opcija Obrasci.
– Pribavljanje i dopuna dokumentacije sa klijentima razmenjivaće se elektronskim putem;
-Licima zainteresovanim za program samozapošljavanja kao i onima koji su već podneli zahtev za učešće u navedenom programu dostaviće se elektronskim putem Prezentacija Obuke „Put do uspešnog preduzetnika;
-Poslodavcima kod kojih će, usled vanrednog stanja, doći do prekida realizacije programa, prekid će se tretirati kao odlaganje izvršenja ugovornih obaveza, do završetka nastalih okolnosti;
Kontakt telefoni i mejl adrese putem kojih zainteresovana lica mogu dobiti sve potrebne iformacije vezane za rad filijala Nacionalne službe nalaze se na internet stranici NSZ i na ullaznim vratima svake filijale.
O svim promenama režima rada sa strankama, Nacionalna služba za zapošljavanje će blagovremeno informisati javnost, saopštavaju iz Nacionalne službe za zapošljavanje.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: