• utorak, 21. maj 2024.
KADA BI SVI BILI KAO MARKO: SEDMOGODIŠNJI VOLONTER IZ SREMSKE MITROVICE POMAŽE KOMŠIJAMA
Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

KADA BI SVI BILI KAO MARKO: SEDMOGODIŠNJI VOLONTER IZ SREMSKE MITROVICE POMAŽE KOMŠIJAMA

21. mart 2020. godine

90611671_1307002192828311_4800816299171119104_nI dok jedni razmišljaju o tome kako da dođu do poslednjeg kilograma brašna, sebično zanemarujući druge, Marko Pacula, sedmogodišnji dečak iz Sremske Mitrovice rešio je da svima ponudi drugačiji način mišljenja i delovanja.

Naime, Marko se dobro zaštitio i pozvao svoje starije komšije da mu se obrate za svaku vrstu pomoći koja im je potrebna. Marko živi u Ozrenskoj ulici u Maloj Bosni i kako kaže, pomoć je već nosio u susedne ulice. Sa ovom praksom će, kaže, nastaviti dokle god bude trebalo, a poziva i druge da se uključe i tako pokažu da su solidarni sa onima kojima su pomoć i podrška sada najpotrebniji.

Podršku mu pružaju otac Martin i majka Svetlana, pa su njih troje napravili i podsetnice sa brojem telefona na kojem se Marko može pronaći.

Ne budite sebični! Čuvajte se i pomozite bližnjima, budite kao Marko!

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: