• petak, 26. april 2024.
Dezinfekcija javnih površina
Irig
0 Komentara

Dezinfekcija javnih površina

18. mart 2020. godine

 

Irig-Nakon sednice Štaba za vanredne situacije koja je održana 16. marta, Javnom preduzeću “Komunalac” naloženo je da sve javne površine i ustanove na teritoriji opštine Irig dezinfikuju kako bi se preventivno suzbila pojava korona-virusa.Direktor JP „Komunalac” Irig, Aleksandar Manojlović, izjavio je da će u narednim danima sve javne ustanove i javne površine biti dezinfikovane.

„Dezinfekciju otpočinjemo u ustanovama koje rade i u kojima je velika koncentracija ljudi. Prvi je, svakako, Dom zdravlja koji je i najugroženiji, zatim zgrada policije i Opštinske uprave. Školske i predškolske ustanove ćemo poslednje dezinfikovati jer je rad u njima svakako obustavljen“ objasnio je Manojlović. U ustanovama koje rade redovno ili redukovano, prema rečima direktora ovog javnog preduzeća, ponavljaće se tretman u što kraćem vremenskom rasponu.

Predsednik opštine Irig i komandant Štaba za vanredne situacije, Stevan Kazimirović, rekao je da zaraženih na teritoriji iriške opštine Irig nema.

„U našoj opštini zabeleženih slučajeva nema, tako da nema razloga za paniku, ali opreza i preventivnih mera zaštite mora biti”, zaključio je Kazimirović i pozvao sve građane da se pridržavaju mera koje je preduzela Vlada Republike Srbije povodom vanrednog stanja.

Izvor: fb Opština Irig

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: