• subota, 13. april 2024.
Radovi do proleća
Vesti | Irig
0 Komentara

Radovi do proleća

10. mart 2020. godine

Venac-Zmajevac-Radovi na rekonstrukciji Grebenskog puta od Iriškog venca do Zmajevca na Fruškoj gori počeli su prethodnih dana, a finansiraju se sredstvima AP Vojvodine. Predsednik Pokrajinske vlade, Igor Mirović u pratnji direktora Uprave za kapitalna ulaganja, Nedeljka Kovačevića, pokrajinskog sekretara za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu, Ognjena Bjelića, predsednika opštine Irig, Stevana Kazimirovića i pokrajinskog poslanika, Tihomira Stojakovića, obišao je početak radova na rekonstrukciji deonice Grebenskog puta Iriški venac -Zmajevac. Radi se o deonici puta koja je bila u veoma lošem stanju, dugoj 4,7 kilometara i koja se nastavlja na do sada rekonstruisan deo istog puta od Iriškog venca do banstola.

-Veoma sam zadovoljan jer su počeli radovi na poslednjoj planiranoj deonici na rekonstrukciji Grebenskog puta ovde na Fruškoj gori, s tim da se sećate da smo prethodnih godina rekonstruisali pravac od Banstola do odmarališta Elektrovojvodine, pa od odmarališta Elektrovojvodine do Iriškog venca, radili smo i na rekonstrukciji, iako to nije deo Grebenskog puta, ali treba napomenuti, u saradnji sa Vladom Republike Srbije i deonicu od Banstola do Sremskih Karlovaca, ove godine planiramo da nastavimo rekonstrukciju kroz Sremske Karlovce. Ovde smo na jednoj deonici Grebenskog puta koja je dugačka gotovo 5 km, preciznije 4,7 km gde smo krajem godine ugovorili ove radove, ali evo pošto su vremenski uslovi tek sada to dozvolili, preduzeće „Katago“ je tek sada otpočelo sa radovima koji su vredni ukupno oko 220 miliona dinara, rekao je Igor Mirović, predsednik Pokrajinske vlade.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: