• utorak, 16. april 2024.
384 potvrđena slučaja
Vesti
0 Komentara

384 potvrđena slučaja

25. mart 2020. godine

Beograd-U Republici Srbiji su do 15 časova 25. marta 2020. godine registrovana ukupno 384 potvrđena slučaja COVID 19.

Od poslednjeg izveštaja do 15 časova, 25. marta 2020. godine testirani su uzorci 245 osoba od kojih je 81 pozitivno i 164 negativno na novi korona virus.
Do 15 časova 24. marta 2020. godine, u nacionalnoj referentnoj laboratoriji Instituta Torlak testirano je ukupno 1161 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić je tokom današnjeg dana izjavio da će broj pozitivnih na korona virus biti drastično povećan iz dana u dan, s obzirom na nov pristup masovno testiranje. Imaćemo i precizniji sliku broja zaraženih koji dolaze iz inostranstva, rekao je Vučić i napomenuo da očekuje da će taj broj biti velik. Bolje je istini pogledati u lice i suočiti se sa problemom, rekao je Aleksandar Vučić. Prema njegovim rečima, najveće žarište je Beograd, a zatim slede Niš i Valjevo.

Nije značajno porastao ukupan broj onih sa najtežim kliničkom slikom. Najveći broj potvrđenih slučajeva infekcije nemaju teške simptome, rečeno je na današnjoj redovnoj konferenciji za novinare.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: