• subota, 24. februar 2024.
Praznično radno vreme javnih službi
Društvo | Vesti
0 Komentara

Praznično radno vreme javnih službi

15. februar 2020. godine

Sremska Mitrovica -Povodom obeležavanja Dana državnosti Srbije, u ponedeljak, 17. februara, u JKP “Vodovod” će biti organizovana dežurstva u cilju nesmetanog funkcionisanja sistema vodosnabdevanja i odvođenja otpadnih voda.Eventualne probleme i kvarove građani mogu da prijave na broj telefona 626 – 533.
Iz JKP „Komunalije” javljaju da u ponedeljak neće raditi “Parking servis”, “Gradsko zelenilo”, administarcija i “Zoohigijena”, a radiće “Gradska čistoća”, “Gradska pijaca”, “Pogrebne usluge” i “Higijena grada”.
Državna apoteka, Apoteka „Sremska Mitrovica“ (Stari šor 65 – na glavnom ulazu Opšte bolnice) danas će raditi 16 časova,u nedelja, 16. februara od 12:00 do 20:00 časova, a u ponedeljak, 17. februara, od 07:00 do 20.00 časova.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: