• subota, 3. decembar 2022.
Pripreme za  gradnju auto-puta od Kuzmina do Sremske Rače
Društvo | Ekonomija | Hronika | Vesti
1 Komentar

Pripreme za gradnju auto-puta od Kuzmina do Sremske Rače

25. april 2019. godine

Sremska Mitrovica -U toku su pripreme za izgradnju auto-puta od Kuzmina do Sremske Rače kojim će se ubrzati prevoz robe i putnika i spojiti postojeća deonica auto-puta E-70 sa Republikom Srpskom. Da bi sve bili spremno za veliki i veoma vredan posao u ataru sela Kuzmina gradi se naselje montažnih kuća za zaposlene iz turske firme koja je dobila posao izgradnje auto-puta što je investicija od 250 miliona evra.
Kako smo saznali od šefa ovog gradilišta Jusufa Šadla naselje kod Kuzmina će biti za smeštaj i ishranu 1000 radnika, a znatno manje njih biće angažovano na gradilištu u blizini Sremske Rače, gde će već juna početi da grade novi most preko Save. Povodom priprema za realiaciju ovog velikog međunarodnog projekta Kuzmin i Sremsku Raču danas su posetili načelnik Gradske uprave za opšte i zajedničke poslove i imovinu Miroslav Jokić i direktorka mitrovačkog “Urbanizma” Mirjana Vašut.

Jedno reagovanje na “Pripreme za gradnju auto-puta od Kuzmina do Sremske Rače”

  1. Miki kaže:

    Ima li nesto znacajnije za drzavu Srbiju od izgradnje putne infrastrukture. Pa, meni je najvaznije da mogu da se prevezem ko covek od tacke a do tacke b. To treba najvise ulagati u to. Ako fali para, imate kladionica i kazina, dodatno ih oporezujete. Citao sam na Casino Guru sajtu, to je nestvarna zarada tih ljudi, samo 10% godisnje to bilo dovoljno za sredjivanje lokalnih puteva.

Leave a Reply

%d bloggers like this: