• četvrtak, 25. april 2024.
65 godina od osnivanja rumskog vrtića
Vesti | Ruma
0 Komentara

65 godina od osnivanja rumskog vrtića

29. april 2019. godine

Ruma –Godišnjom predstavom objekta „Kockica“ Ustanova za predškolsko vaspitanje i obrazovanje „Poletarac“ Ruma obeležila je 65 godina od osnivanja ustanove. Ustanova svake godine svečano obeležava svoj dan, a po tradiciji i ove godine krajem aprila svečanost je održana u Velikoj sali Kulturnog centra „Brana Crnčević“.

-Ove godine čast je pripala našem objektu „Kockica“ da učestvuje u realizaciji priredbe. Učestvovalo je oko 160 dece iz šest vaspitno-obdanišnih grupa. Deca i roditelji, zajedno sa svojim vaspitačima su nestrpljivo čekali ovaj događaj.. Svakodnevno su se marljivo pripremali i vežbali svoje tačke. Muzika, pesma i igra su najlepši pokretači emocija, a deca su naš svet. Zato je i moto priredbe bio „Ala je lep ovaj dečiji svet!“. Naš vrtić je sa ponosom proslavio događaj kako i dolikuje, sve u znaku ljubavi, osmaha i sreće, rekla je Nadežda Mirković, glavni vaspitač iz objekta Kockica.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: