• petak, 19. april 2024.
Poslodavce interesuju novi programi zapošljavanja
Društvo | Hronika | Vesti
0 Komentara

Poslodavce interesuju novi programi zapošljavanja

20. februar 2019. godine

Sremska Mitrovica – Više od 150 poslodavaca iz Sremske Mitrovice okupilo se na prvoj prezentaciji javnih poziva, odnosno konkursa za realizaciju programa i mera aktivne politike zapošljavanja. O predstavljenim merama koje su u skladu sa Nacionalnim akcionim planom zapošljavanja i programom rada Nacionalne službe zapošljavanja za ovu godinu, govorili su Petar Jarić, zamenik direktora NSZ i Marijana Grabić, direktorka Filijale Sremska Mitrovica .
Prema podacima ove nacionalne službe u Sremskoj Mitrovici je na evidenciji oko 3.870 nezaposlenih što je oko 30 odsto manje nego 2018. godine. Daljem smanjenju nezaposlenosti usmereni su konkursi i subvencije koje su pripremljeni 2019. godinu. Prezentacije ove vrste biće stalna praksa.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: