• utorak, 16. april 2024.
Očišćeni svi putevi
Vesti | Ruma
0 Komentara

Očišćeni svi putevi

24. januar 2019. godine

Ruma -Putevi na teritoriji rumske oštine su čisti i prohodni, rekao je predsednik Opštine Ruma, Slađan Mančić. Sneg koji pada od ponoći formirao je snežni pokrivač debljine 20 centuimetara, ali kako je na terenu sva raspoloživa mehanizacija, zastoja nema. Od ranih jutanjih sati na putevima je svih šest kamiona sa opremom i razgrtačima snega, jedno traktor vozilo i fizička radna snaga iz rumskog „Komunalca“.

-Čiste su glavne saobraćajnice, kao i javne površine na Gradskom trgu, ispred ustanova poput Doma zdravlja, vrtića, kola i slično. Rekao bih da je situacija zadovoljavajuća, na puteve prvog prioriteta bačeno je gotovo 45 tona soli, a čišćeni su i putevi drugog prioriteta. Kako je dnevna temperatura tokom dana porasla, došlo je do otapanja snega, što je olakšalo čišćenje, rekao je Slađan Mančić.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: