• petak, 19. april 2024.
Rumski ragbisti vicešampioni države
Sport | Vesti | Ruma
0 Komentara

Rumski ragbisti vicešampioni države

12. novembar 2018. godine

Ruma – Ragbi klub “Panonija” Ruma je nakon turnira “Trofej Beograda” ovog vikenda na poslednjem turniru prvenstva Srbije u ragbiju za juniore osvojio drugo mesto u ukupnom plasmanu. Turnir je odigran na stadionu Crvene Zvezde u Beograd, a Rumljani su završili na drugom mestu sa istim brojem bodova kao i “Dinamo” iz Pančeva, ali im je pehar Beograda izmakao zbog esej razlike (gol razlika). U ukupnom plasmanu šampionata države rumski ragbisti su završili kao vicešampioni Srbije sa 22 boda, iza “Dinama” iz Pančeva koji je osvojio 28, a ispred trećeplasirane Crvene Zvezde.
-Ovo je do sada najveći uspeh našeg kluba koji, podsećam, postoji manje od dve godine. Momci su neverovatno napredovali i u poslednja dva turnira pokazali da mogu da se nose sa dosadašnjim šampionima, izjavio je Marijo Kržić, sekretar “Panonije” i dodao da su tri igrača iz Rume dobila poziv za pripreme juniorske reprezentacije Srbije za Evropsko prvenstvo koje je na programu u aprilu sledeće godine i da malo koji klub iz Rume može da se pohvali time da je pobedio Crvenu zvezdu i Partizan.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: