• subota, 20. april 2024.
Nova grejna sezona, stara cena
Vesti | Ruma
0 Komentara

Nova grejna sezona, stara cena

16. oktobar 2018. godine

Grejna sezona u Rumi počela je na vreme, a s obzirom na vremenske uslove i visoke temperature za ovo doba godine, stanovi i lokali se ne grerju punim kapacitetom, kažu u Javnom preduzeću „Stambeno“ Ruma. Sezona je počela po kalendaru i nije bilo potrebe da se sa grejanjem krene ranije, osim redovnih toplih proba koje su obavljene u prvoj polovini oktobra meseca.
Cena daljinskog grejanja se nije menjala u odnosu na prošlu godinu, iako je došlo do porasta cene energenata u poslednja tri meseca, posebno mazuta, kaže Živan Mihajlović, rukovodilac Sektora za grejanje u JP “Stambeno” i dodaje da se nalaze načini da to poskupljenje ne osete korisnici koje „Stambeno“ snabdeva toplotnom energijom. Konkretno, fizička lica koja su na paušalnom sistemu naplate grejanje plaćaju 95,89 dinara po kvadratnom metru bez PDV-a, dok je cena grejanja po tarifnom sistemu, odnosno potrošnji 6,36 dinara po kilovat satu bez PDV-a.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: