• subota, 20. april 2024.
400 metara novog asfalta
Vesti | Ruma
0 Komentara

400 metara novog asfalta

17. oktobar 2018. godine

Platičevo – Putari su prošle nedelje nastavili rekonstrukciju saobraćajnica na teritoriji rumske opštine, pa je po zahtevu Mesne zajednice Platičevo asfaltirano nešto preko 400 metara puta u ulici Matije Gupca. Osim toga, radovi su podrazumevali i dodatnih 80 metara asfalta koji sada povezuje ovu ulicu sa ulicom Petefi Šandora, koja je asfaltirana prošle godine.

-Put je od velike važnosti jer ne samo da vodi do mesnog groblja, već se i na njega nastavlja atarski put koji smo uradili prošle godine u dužini od 700 metara, rekao je Jovan Salatić, predsednik Saveta mesne zajednice Platičevo.
– Po završetku asfaltiranja mašine će se preseliti u Grabovce, gde će se presvlačiti deo Kamenove ulice u dužini od 60 metara. I ti radovi će biti brzo završeni jer nije u pitanju velik posao, a prethodnih dana je urađena i priprema, rekao je predsednik Opštine Ruma Slađan Mančić.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: