• sreda, 17. avgust 2022.
Mitrovica nagradila najbolje sportiste
Sport | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Mitrovica nagradila najbolje sportiste

8. februar 2017. godine

Sremska Mitrovica – Na svečanosti u Gradskoj kući u Sremskoj Mitrovici dodeljene su nagrade najuspešnijim sportistima, klubovima i trenerima u 2016. godini.

Na početku svečanosti, najbolje mitrovačke sportiste, predstavnike klubova, trenere i goste, pozdravili su je gradonačelnik gradonačelnik Vladimir Sanader, načelnik Gradske uprave za kulturu, sport i omladinu Ilija Nedić i generalni sekretar Sportskog saveza grada Nemanja Crnić.

U svim kategorijama nauspešniji su bili članovi Kajakaškog kluba „Val“. Najbolji sportista Sremske Mitrovice u seniorskoj kokurenciji je Marko Tomićević, koji je osvojio srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u K2 na 1.000 metara, za najboljeg juniora proglašena je kajakašica Marija Dostanić, najuspešniji kadet je kajakaš Bojan Zdjelar, a najbolji pionir kajakašica Olivera Mihajlović.

Najuspešniji trener je Saša Radmanović, trener kajak reprezentacije Srbije, a za najuspešnijeg profesora proglašen je Srđan Božić iz OŠ „Sveti Sava“.

Za najbolji klub proglašen je Kajak klub „Val“.

Priznanja najuspšenijima uručili su košarkaš Đorđo Đorđić, karatistkinja Iva Vinković, trofejni odbojkaški trener Zoran Kovačić i načelnik Uprave za sport Ilija Nedić.

Najbolji senior Marko Tomićević se nalazi na pripremama, nije prisustvovao svečanoj dodeli nagrada pa će, kada se vrati sa priprema, za njega biti upriličena posebna dodela zasluženog priznanja.

U ime nagrađenih zahvalili su se kajakašica Marija Dostanić i trener Saša Radmanović.

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: