• petak, 19. april 2024.
Marija Vučenović zauzela 11. mesto na Prvenstvu Evrope
Sport
1 Komentar

Marija Vučenović zauzela 11. mesto na Prvenstvu Evrope

12. avgust 2018. godine

Srpska atletičarka, Marija Vučenović bacila je koplje 55.23m u finalu Evropskog prvenstva u Berlinu i zauzela 11.mesto. Nažalost, Marija je bacila samo tri hica, i nije uspela da se plasira među prvih osam takmičarki, za još tri dodatna.

– Mogla sam i bolje, ali najverovatnije sam izgorela u zelji, dosta sam grešila, ali sam presrećna što sam se uopšte plasirala u finale. I to je veliki uspeh. Radiću još jače u narednom periodu, a verujem da ću moći da budem konkurentna ovim rivalkama u budućnosti, rekla je Marija.

Zlato u ovoj disciplini osvojila je Nemica Kristin Husong sa daljinom od 67.90m, što je ujedno i record šampionata.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

Jedno reagovanje na “Marija Vučenović zauzela 11. mesto na Prvenstvu Evrope”

  1. Dragan kaže:

    A secam se kad se Marija takmicila na skolskim olimpijskim igrama 2011. godine. Ogroman talenat bila i evo je na Evropskom prvenstvu danas. Za koju godinu, uveren sam da cemo imati Evropsku sampionku. Samo napred Marija.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: