• utorak, 3. oktobar 2023.
Rasvetljene teške krađe na štetu preduzeća za kontrolu letenja
Crna hronika
0 Komentara

Rasvetljene teške krađe na štetu preduzeća za kontrolu letenja

27. jul 2018. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici rasvetlili su tešku krađu i tešku krađu u pokušaju izvršene ovog meseca na štetu preduzeća za kontrolu letenja Srbije i Crne Gore i pronašli osumnjičenog za ovo krivično delo.

– Sumnja se da je 19-godišnjak sa područja Šapca, u blizini Kuzmina isekao zaštitnu žičanu ogradu oko objekta sa agregatom u vlasništvu navedenog preduzeća čije je sedište u Beogradu, a zatim iz rezervoara agregata ukrao oko 250 litara nafte, saopštila je Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici.

Takođe, kako se sumnja, on je na istoj lokaciji pokušao da demontira transformator iz trafo-stanice, ali je pobegao kada je ugledao patrolu policije.

Efikasnom akcijom policija ga je pronašla ubrzo po izvršenju krivičnih dela.

Po nalogu nadležnog tužilaštva protiv njega je podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: