• četvrtak, 30. novembar 2023.
Narednog vikenda Ruma i Irig bez vode
Servis | Vesti | Irig | Ruma
0 Komentara

Narednog vikenda Ruma i Irig bez vode

5. novembar 2023. godine

U subotu, 11. novembra 2023. godine, od 17:00 časova do nedelje, 12. novembra u 17:00 časova, u Rumi i Irigu će doći do prekida vodosnabdevanja zbog radova na povezivanju novoizgrađene trase magistralnog cevovoda u dužini od 1,8 km.
Za vreme prekida isporuke vode na Gradskom trgu u Rumi i u centru Iriga će biti postavljene cisterne sa pijaćom vodom, a u seoskim mesnim zajednicama biće postavljeni veliki kanisteri.
Sela sa lokalnim izvorištima u opštini Ruma (Dobrinci, Hrtkovci, Nikinci, Platičevo, Klenak, Vitojevci, Grabovci) i opštini Irig (Šatrinci, Dobrodol, Neradin, Krušedol, Krušedol Prnjavor, Jazak, Mala Remeta) će imati nesmetano vodosnabdevanje u ovom periodu.
Postojeći magistralni cevovod od azbest cementa fi 500 koji ide od Fabrike vode i prolazi ispod novog auto-puta Ruma-Šabac se ukida, a u funkciju se stavlja novoizgrađeni fi 700 od duktilnog liva.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: