• subota, 20. april 2024.
Raspodela besplatnih kanti za komunalni otpad namenjenih građanima opštine Beočin
Društvo | Vesti | Beočin
0 Komentara

Raspodela besplatnih kanti za komunalni otpad namenjenih građanima opštine Beočin

10. februar 2023. godine

Tokom prve nedelje prijava za besplatne kante za komunalni otpad koje Opština Beočin i JКP „Beočin“ dodeljuju sugrađanima, pristiglo je 985 prijava a kako navode u JКP „Beočin“ poziv je otvoren do isteka zaliha.

Predsednica opštine Beočin Biljana Janković obišla je juče javno komunlano preduzeće i razgovarala sa zaposlenima angažovanim na raspodeli i sugrađanima koji svakoga dana po pozivu dolaze da preuzmu kante.

– U planu je podela 2.230 kanti za komunalni otpad koje smo obezbedili putem pokrajinskih konkursa ali i značajnom donacijom kompanije Lafarž te verujemo da će sugrađanima kojima su one neophodne ili onima koji imaju oštećene kante, ova akcija značiti. Cilj nam je da se lokalna samouprava svim raspoloživim mogućnostima uključi u podršku javnom komunlanom preduzeću kako bi poboljšali uslove za održavanje čistoće na teritoriji opštine Beočin – istakla je predsednica Janković.

Više o uslovima i načinu prijave zaisteresovani građani mogu pogledati OVDE.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: