• sreda, 28. februar 2024.
IGB AUTOMOTIVE zaposliće još 200 radnika
Ekonomija | Vesti
0 Komentara

IGB AUTOMOTIVE zaposliće još 200 radnika

21. mart 2018. godine

Usled proširenja proizvodnih kapaciteta i velikog interesovanja za zasnivanje radnog odnosa, kompanija IGB AUTOMOTIVE raspisuje konkurs za prijem 200 novih radnika u proizvodnom pogonu sa područja opštine Inđija i opštine Stara Pazova. Tim povodom biće održani Dani  karijere u sledećim mesnim zajednicama:

Dani karijere plakat

  1. Mesnoj zajednici Nova Pazova – Šah klub, Kralja Petra I 27

Ponedeljak: 26.03.2018. Vreme: 10-13h

  1. Mesnoj zajednici Krčedin – Cara Dušana 1

Utorak 27.03.2018. Vreme: 10-13h

  1. Mesnoj zajednici Beška – Dom kulture – Mala plava sala

Karađorđeva 1

Sreda: 28.03.2018.  Vreme: 10 – 13h

na kojima će svi zainteresovani moći da se informišu i konkurišu na neku od ponuđenih radnih pozicija.

IGB AUTOMOTIVE jedna je od najznačajnijih grinfild investicija u Srbiji i istovremeno odličan primer uspešnog i produktivnog poslovanja, ne samo na lokalnom, već i na regionalnom nivou. Osnovana je 2007. godine od strane kompanije I.G.Bauerhin GmbH iz Nemačke i bavi se proizvodnjom grejača za automobilska sedišta, grejača za volane, senzora za zauzeće sedišta automobila, kablova za grejače sedišta i električnih kontrolnih jedinica.

Kompanija u Srbiji ujedno predstavlja i prvu po veličini, broju zaposlenih i ostvarenoj realizaciji u Bauerhin grupi. Danas, IGB AUTOMOTIVE ima više od 2.300 radnika i proizvodi više od 24.000.000 proizvoda godišnje, Proizvodi su namenjeni renomiranim kupcima iz autoindustrije kao što su: VW, Audi, BMW, Mercedes, Škoda, Opel, Nissan i drugi.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: