• ponedeljak, 20. maj 2024.
Licitacija poljoprivrednog zemljišta
Vesti | Poljoprivreda | Šid
0 Komentara

Licitacija poljoprivrednog zemljišta

27. februar 2018. godine

Šid – Danas se u sali SO Šid nastavlja javno nadmetanje za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini u opštini Šid. Nakon parcela u katastarskim opštinama Adaševci, Bačinci, Berkasovo, Batrovci i Bingula koje su u ponudi bile juče, danas će se poljoprivrednici nadmetati za oranice u katastarskim opštinama u Vašici, Višnjićevu, Gibarcu, Erdeviku, Đipši i Jameni, a sutra u K.O. Kukujevci, Molovin, Morović, Privina Glava, Sot i Šid.

Na licitaciji je u ponudi nešto preko 763 hektara zemljišta, po programu za 2017. godinu. Takođe, nadmetanje se obavlja i za još nešto malo preko 49 hektara po programu zaštite, uređivanja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta u 2015. godini.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: