• utorak, 16. april 2024.
Šapčanima premija u Mitrovici
Sport | Vesti
0 Komentara

Šapčanima premija u Mitrovici

12. januar 2018. godine

Sremska Mitrovica – Ekipa Sind iz Šapca u sastavu: Antonić Aleksa, Rnić Nikola, Knežević Milan, Popović Darko, Lazić Slobodan, Jerković Milan, Rafael Igor, Tales Fejtosa, Vitalij Borisov pobednik je ovogodišnjeg tridesetog po redu turnira u futsalu koji je tokom proteklih nedelja održan u mitrovačkom „Pinkiju“.

Sind je na finalnoj seniorskoj utakmkici pobedio Mobezu iz Sremske Mitrovica Mitrovice rezultatom 9:4 golovima Rnić-2, Knežević-1. Jerković1, Popović-1, Rafael-2, Fejtosa-2 i tako osvojio premiju od 600.000 dinara. Golove za Mobezu postigli su Miražić-1, Đuričić-1, Arsić-2.

Sa jednog od mecevaZa najboljeg golmana proglašen je Radmanović Miljan iz ekipe Mobeza. Najbolji strelac je Nikola Rnić iz ekipe Sind iz Šapca., Najbolji igrač je Rafael Igor iz ekipe Sind iz Šapca.
Tokom šesnaest radnih dana, koliko je turnir trajao, u šest kategorija sabralo se 92 ekipe. Odigrano je 144 utakmice i postignuto 1100 golova. I

U konkurenciji Pionira prvo mesto osvojila je ekipa Srem 2 koja je na finalnoj utakmici pobedila ekipu Srem 1. Pobednička ekipa igrala je u sastavu: Koplić Aleksa, Martinović Nikola, Simić Nemanja, Marin Nikola, Batalo Ivan, Nikšić Miroslav, Draganović Nikola, Milanović  Dejan, Grgić Dario, Tomašević Ilija. Srem 2 pobedio je rezultatom 4:2 golovima Simić-1, Nikšić-1,Milanović-2. Za Srem 1 golove je postigao Ćirić-2.

Za najboljeg golmana proglašen je Novaković Gavrilo iz ekipe Srem 1.  Najbolji strelac je Lazar Ćirić iz ekipe Srem 1. Za najboljeg igrača proglašen je Simić Nemanja iz ekipe Srem 2.
U konkurenciji kadeta prvo mesto osvojila je ekipa Srem 2  u sastavu: Dudić Ognjen, Milošević Duško, Lazić Uroš, Prijić Bojan, Gaćeša Bojan, Lužajić Ognjen, Čonjagić Nikola, Mađarovski Dušan, Grgić Dario, Bosančić Milan.

Najbolji golman je Dudić Ognjen iz ekipe Srem 2. Najbolji strelac je Mađarovski Dušan iz ekipe Srem 2. Za najboljeg igrača proglašen je  Nikola Ristović iz ekipe Borac iz Ilinaca.
U konkurenciji starijih veterana prvo mesto osvojila je ekipa Menjačnica Evropa iz Laćarka u sastavu: Zarić Veljko, Konjević Dragan, Bugadžija Saša,Mitrović Budimir, Sladojević Draško, Herceg Slavko, Marković Zoran, Šeik Željko, Mojić Dragan, Pejović Predrag.

Laćarci su na finalnoj utakmici pobedili Sim market  rezultatom 3:1 golovima Mitrovića -2 i Mojića-1. Pogodak za SIM market postigao je Rakićević-1.  Za najboljeg golmana proglašen je Rakićević Zoran iz ekipe Sim market. Najbolji strelac i igrač je Mitrović Budimir iz ekipe Menjačnica Evropa iz Laćarka.
Kod omladinaca, prvo mesto osvojila je ekipa Eho elit iz Šapca u sastavu: Markovački Jovan, Ručnov Petar, Filipović Mihajlo, Aćimović Mihajlo, Lukić Viktor, Petrović Miloš, Glilšić Saša, Ilić Dušan, Galečić Fedor, Pavlović Strahinja.

Ekipa iz Šapca pobedila je na finalnoj utakmici  Splav krug iz Mačvanske Mitrovice rezultatom 5:3 golovima Glišića-3, Lukića-1, Pavlovića-1. Golove za Splav Krug postigli su Mađarovski-2, Bosančić-1. Najbolji golman je Vitasović Filip iz ekipe Splav Krug iz Mačvanske Mitrovice. Najbolji strelac je Vukotić Slavko iz ekipe Splav Krug i Mačvanske Mitrovice.  Najbolji igrač je Glišić Saša iz ekipe Eho elit iz Šapca.

MitroprevozU konkurenciji mlađih veterana, prvo mesto osvojila je ekipa Mitroprevoz iz Sremske Mitrovice u sastavu: Mitrović Budimir, Jovanović Zoran, Vujović Vladimir, Milošević Željko, Teodorović Mirko, Skorupan Damir, Milanović Nenad, Milinković Saša i Delić Jovica.

Mitroprevoz je na finalnoj utakmici bio bolji od Gold šped Dolče kaza rezultatom 3:0 golovima Skorupan-2, Milanović-1. Za najboljeg golmana proglašen je Delić Jovica iz ekipe Mitroprevoz. Najbolji strelac je Skorupan Damir iz ekipe Mitroprevoz. Najbolji igrač je Živić Milan iz ekipe Gold šped Dolče kaza iz Sremske Mitrovice.

Nagrade najbojim ekipama i pojedincima uručili su Tomislav Janković – Predsednik Skupštine grada i Predsednik organizacionog odbora turnira, Ilija Nedić – Načelnik Gradske uprave za kulturu sport i omladinu i Dragan Ković – Predsednik Upravnog odbora sportskog centra.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: