• subota, 1. oktobar 2022.
Uspešan start sremskih strelaca
Sport | Inđija | Sremska Mitrovica | Stara Pazova
0 Komentara

Uspešan start sremskih strelaca

7. novembar 2016. godine

Prvo kolo Lige Vojvodine u gađanju vazdušnim oružjem za mlađe takmičarske kategorije održano je nedavno u Pančevu. Svoje umeće pokazale su i tri sremske ekipe: Streljčki klub Živko Relić-Zuc (Sremska Mitrovica), Streljčka družina Mladost (Inđija), i Streljčka družina Jedinstvo (Stara Pazova)

Sremci su pokazali da su se dobro pripremili za ovo takmičenje i da od njih treba i ove sezone očekivati da će se boriti za vrh tabele. U konkurenciji pionira održaće se sedam, dok će se kadeti i mlađi juniori nadmetati u četiri kola. Pazovčani će biti domaćini u vikendu pred nama, a Mitrtovčani početkom iduće nedelje.

U nadmetanju pištoljem u konkurenciji kadetkina, Mitrovčanka Kristina Vukadinović bila je treća s 328 krugova, dok je četvrto mesto zauzela njena klupska drugarica Teodora Babić.

Kadeti kluba sa Save u istoj disciplini, Branislav Tomić i Mario Molnar zauzeli su četvrto, odnosno peto mesto.

Trenutno naša najbolja juniorka i reprezetativka, takođe takmičarka Streljčkog kluba Živko Relić-Zuc, Katarina Maricki u gađanju pištoljem nadmoćno je zauzela prvo mesto s 359 krugova.

Najbolji mirovački mlađi junior u gađanju pištoljem, Strahinja Ratkov bio je u Pančevu treći s 528 krugova.

Mlađi juniori mitrovačke ekipe u ovoj disciplini u sastavu, Strahinja Ratkov, Branislav Tomić i Mario Molnar, zauzeli su drugo mesto, iza Kikinđana.

U konkurenciji pionira u gađanju puškom prvo mesto priplo je ekipi iz Inđije, koja je nastupila u sastavu—Strahinja Bojić, Veljko Mihajlovć i Jovan Lukač, dok su u istoj disciplini Mitrovčani bili treći. Za ekipu Živko Relić-Zuc nastupili su – Miloš Kojić, Stevan Mandić i Stefan Ferger.

Nadmetanje kadeta u gađanju puškom proteklo je u znaku Sremaca, s obzirom da su im pripala prva tri mesta. Prva je bila ekipa iz Inđije u sastavu – Dimitrije Gaćeša, Strahinja Bojić i Veljko Mihajlović, dok je drugoplasirana ekipa Mitrovčana nastupila u sastavu – Miloš Kojić, Stefan Ferger i Stevan Mandić, a Pazovčani sa postavom – Kristian Vereš i Momčilo Adamović, bili su treći.

Mlađe junirke Mladosti u sastavu – Anastasija Gaćeša, Anđela Kužet i Aleksandra Brdar u gađanju puškom zauzele su treće mesto.

Nadmetanje mlađih junira u gađanju puškom takođe je donelo pravi trijumf Sremaca, s obzirom da su ekiupe iz ovog regiona osvojile prva tri mesta.

Pobedili su Pazovčani u sastavu – Kristian Vereš, Momlilo Adamović i Mario Domonji. Mladi strelci iz Inđijje  sa postavom-Dimitrije Gaćeša, Strahinja Bojić i Veljko Mihajlović zauzeli su drugo, a Mitrovčani treće mesto. Za ekipu iz najvećeg sremskog grada nastupili su – Nebojša Vukadinović, Stefan Ferger i Miloš Kojić.

Ekipi Mladosti, u sastavu – Aleksandra Brdar, Sara Skondžić i Anđela Kužet pripalo je treće mesto u gađanju puškom u konkurenciji kadetkinja.

 

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: