• utorak, 16. april 2024.
Crna hronika
0 Komentara

Teško ubistvo u pokušaju

11. decembar 2017. godine

U tuči koja se noćas dogodila u jednom ugostiteljskom objektu u Sremskoj Mitrovici teške telesne povrede zadobila su dva lica, od kojih je jedan policijski službenik koji nije bio na dužnosti, dok su od rikošeta lakše povređene dve devojke.

– Više osoba napalo je policijskog službenika i njegovog prijatelja, zadavši im pri tom više udaraca rukama, stolicama i flašama, nakon čega su iz dva različita pištolja ispalili dva projektila u njihovom pravcu, od čijeg je rikošeta povređen policijski službenik, ali i dve devojke koje su bile u ugostiteljskom objektu, saopštila je Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici.

U saopštenju se dodaje da policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog slučaja i identifikaciji osoba koje su nanele teške telesne povrede oštećenima. O svemu je obavešten zamenik višeg javnog tužioca u Sremskoj Mitrovici koji je ovo delo kvalifikovao kao teško ubistvo u pokušaju.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: