• nedelja, 16. jun 2024.
Završni prijem za učenike projekta „Učim + Znam = Vredim“
Društvo | Vesti
0 Komentara

Završni prijem za učenike projekta „Učim + Znam = Vredim“

24. novembar 2017. godine

Novi Sad – Potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević primio je danas, na svečanom prijemu u Pokrajinskoj vladi, više od 200 najboljih učenika i učeničkih timova projekta „Učim+Znam = Vredim“, koji su promovisani na bilbordima u sedam lokalnih samouprava u AP Vojvodini.

24112017_Milicevic, Ucim Znam Vredim-7Pozdravljajući đake i organizatore projekta, Milićević je posebno istakao ulogu roditelja , bez kojih, kako je rekao, ni jedan pravi uspeh nije moguć.

„Škola i obrazovanje jesu izuzetno važni, ali duboko verujem da najviše ljudske i moralne vrednosti stičemo u našim porodicama. Zato, poštovani roditelji, budite ponosni što ste podigli i vaspitali decu koja su primer i ideal ne samo za njihove vršnjake, nego i društvo u celini,“ rekao je potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević.

On je dodao da je reafirmacija pravih vrednosti proces koji ne može da se zaustavi, i koji će imati sve veću podršku i pouzdanog partnera u Pokrajinskoj vladi.

Milićević se posebno zahvalio predstavnicima društveno odgovornih kompanija i pojedincima, koji su se uključili i podržali ovaj, kako je rekao, izuzetno važan projekat.

Predsednik udruženja za promociju društvene odgovornosti Aleksanadar Savanović rekao je, da danas, u AP Vojvdini ima 60 bilborda na kojima se promoviše više od 200 učenika osnovnih i srednjih škola koji su svojim uspesima zavredili da budu promovisani.

Projekat „Učim+Znam = Vredim ima za cilj promociju najboljih učenika i učeničkih timova osnovnih i srednjih škola u AP Vojvodini, koji su ostvarili nagrade na republičkim i međunarodnim takmičenjima u oblasti nauke i umetnosti.

Povodom završetka projekta “Učim+Znam = Vredim“, koji je realizovalo Udruženje za promociju društvene odgovornosti, najboljim đacima su uručene zahvalnice i prigodni pokloni.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: