• utorak, 3. oktobar 2023.
Uništeno više od pet hektara ilegalnih zasada duvana
Crna hronika
0 Komentara

Uništeno više od pet hektara ilegalnih zasada duvana

9. septembar 2017. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa fitosanitarnom inspekcijom, na području Rume i Inđije otkrili su i uništili parcele sa ilegalnim zasadima duvana površine više od pet hektara, što je ekvivalentno prosečnom prinosu osušenog duvana u količini od oko 12,5 tona.

03Kako je saoštilo Minitarstvo unutrašnjih poslova, protiv dve osobe nadležnim tužilaštvima podnete su krivične prijave, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo nedozvoljena proizvodnja.

Procenjeno je da bi šteta koja bi mogla da bude naneta budžetu Republike Srbije, da su se od uništenog duvana napravile cigarete, na ime akciza i PDV-a, iznosila oko šest miliona i 250 hiljada dinara.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: