• petak, 24. maj 2024.
Pećinčani protiv trgovine ljudima
Vesti | Pećinci
0 Komentara

Pećinčani protiv trgovine ljudima

8. septembar 2017. godine

Pećinci – Udruženje mladih aktivista Pećinci (UMAP) 12. avgusta na Međunarodni dan mladih započelo je sa realizacijom omladinskog volonterskog projekta „I tebe se tiče“ u okviru kojeg će se tokom oktobra meseca snimati kratkometražni film na temu prevencije trgovine ljudima.

Projekat koji promoviše zdrave i bezbedne stilove života među mladima, ne samo u opštini Pećinci, već u Sremu i ukazuje na različite oblike trgovine ljudima finansiraju Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije u saradnji sa Somborskim edukativnim centrom, Novosadskim humanitarnim centrom i sremskomitrovačkom Kancelarijom za mlade i Opština Pećinci kroz program „Mladi su zakon“.

Premijera ovog edukativnog filma očekuje se krajem oktobra, a glavne uloge u filmu igraju Đorđe Ninković, Marijana Đurović i Bojan Naić.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: