• sreda, 4. oktobar 2023.
Kulturno – umetnički program u Centru za migrante
Društvo | Vesti | Šid
0 Komentara

Kulturno – umetnički program u Centru za migrante

7. avgust 2017. godine

Adaševci – Danas, 7. avgusta, u 18 časova u Prihvatnom centru za migrante u Adaševcima održaće se kulturno-umetnički program.

Opština Šid, Opštinsko povereništvo za izbeglice i migracije i Kulturno obrazovni centar Šid u u sklopu manifestacije „Šidsko kulturno leto“ za migrante smeštene u prihvatnom centru Adaševci organizuje kulturno-umetnički program na kojem će nastupiti članovi Srpskog kulturo-umetničkog društva „Sveti Sava“, KPD „Đura Kiš“ i SKUD „Jednota“

Ovom programu prisustvovati će predstavnici Ministarstva prosvete, Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Komesarijata za izbeglice i migracije, UNICEF-a i Ministarstva unutrašnjih poslova.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: