• sreda, 17. april 2024.
Za bolje funkcionisanje kanalizacionog sistema
Društvo | Hronika | Vesti
0 Komentara

Za bolje funkcionisanje kanalizacionog sistema

20. jul 2017. godine

Sremska Mitrovica -Radnici sremskomitrovačkog “Vodovoda” uspešno su završili sanaciju Fekalne crpne stanice “Batutova”, sa ciljem da sistem odvođenja otpadnih voda na vreme bude pripremljen za predstojeći period. Ovim se postiže nesmetan protok otpadnih voda i značajno doprinosi stabilnosti kanalizacionog sistema. Fekalna crpna stanica “Batutova” jedna je od najvažnijih u sistemu kanalizacije u čijem sastavu je  šest crpnih stanica. S obzirom da je njen zadatak izdizanje fekalnih voda na veću kotu i njihovo kanalisanje do glavnog kolektora FCS “Čikas”, ovim radovima se bitno utiče na funkcionalnost celokupnog sistema.

Takođe,nedavno su betonski poklopci četiri crpne stanice u Mačvanskoj Mitrovici zamenjeni metalnim, kako bi se omogućio lakši pristup rešetkama i pumpama. Zbog češće pojave atmosferskih padavina koje se očekuju nakon letnjeg perioda, preventivne mere su deo planiranih redovnih aktivnosti u JKP “Vodovod” u Sremskoj Mitrovici

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: