• četvrtak, 25. april 2024.
Memorijalna kajakaška regata “Staniša Radmanović”
Sport | Vesti | Šid
0 Komentara

Memorijalna kajakaška regata “Staniša Radmanović”

7. jul 2017. godine

Višnjićevo – Kajakaški klub “Filip Višnjić” iz Višnjićeva četvrti put za redom organizuje veliku Međunarodnu kajakašku regatu u znak sećanja na svog dugogodišnjeg trenera i jednog od osnivača kluba, Stanišu Radmanovića, jednog od najboljih srpskih i jugoslovenskih kajakaša svih vremena.

Takmičenje će se održati u nedelju 16. jula na stazi na reci Bosut u Višnjićevu. Očekuje se da će na ovogodišnjoj regati učestvovati preko 300 kajakaša i kanuista iz Srbije i susednih zemalja. Regata se održava pod pokroviteljstvom Opštine Šid i Turističke organizacije Šid, a za sve pobednike na takmičenju obezbeđene su prigodne nagrade i priznanja. Takmičenje će se održati u više disciplina a početak prve trke je u 10,30 sati.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: