• sreda, 28. februar 2024.
Izbori u mitrovačkim mesnim zajednicama
Vesti
0 Komentara

Izbori u mitrovačkim mesnim zajednicama

27. jun 2013. godine
Izbori

Izbori

Sremska Mitrovica – Na izbore  za članove saveta mesnih zajednica na području Grada Sremska Mitrovica izašlo je 26,22 odsto birača odnosno 18.792 od ukupno 70.515 upisanih  u biračke spiskove, pokazuju  podaci koji su saopšteni iz Komisije za sprovođenje ovih izbora.  Visoka izlaznost na birališta zabeležena je u Sremskoj Rači gde je na izborima učestvovalo  54,09 odsto upisanih, u Bešenovu gde je glasalo  51,82 građana sa pravom glasa, u Laćarku gde je glasalo više od 41 odsto birača.

Komisiji je u stiglao  jedan prigovor na izbore i to iz Mesne zajednice “Slobodan Bajić Paja” , ali je nakon sagledavanja stanja ocenjeno da je on neosnovan. Protiv rešenja komisije može se pokrenuti upravni spor. Inače, ovi izbori  nisu održani jedino u Bešenovačkom Prnjavoru, tako da će ih Skupštine grada raspisati u roku od 60 dana kako je  propisano  važećom Odlukom o mesnim zajednicama.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: