• četvrtak, 18. april 2024.
Humanitarna priredba za Dejana Radojčića
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Humanitarna priredba za Dejana Radojčića

4. maj 2017. godine

Sremska Mitrovica – U sredu, 10. maja u pozorištu Dobrica Milutinović u Sremskoj Mitrovici, sa početkom u 17 časova biće održana humanitarna priredba za Dejana Radojčića. Organizatori su Učenički parlament Srednje ekonomske škole “Deveti maj” i Dom učenika srednjih škola u Sremskoj Mitrovici.

Dvogodišnji Mitrovčanin Dejan Radojčić ima cistu na mozgu, koja je uhvatila cerebralne sinuse. Dečaku je potrebna operacija koja će biti izvedena u Turskoj. Mališan živi sa bakom koja ima penziju od 10 000 dinara tako da im je svaka pomoć dobrodošla.

Dečakova majka je na lečenju i treba da bude smeštena u dom gde će imati stalni nadzor lekara. Učenički parlament Ekonomske škole “9. maj” zajedno sa Domom učenika srednjih škola u Sremskoj Mitrovici organizuje Humanitarnu priredbu kako bi se skupilo nešto novca potrebnog za dvogodišnjeg mališana.

Priredba obuhvata muzičku sekciju Doma učenika, predstavu “Dragi doktore psihiću” koju je režirao bivši učenik Ekonomske škole “9.maj” Stefan Tajbl i moderan ples. U priredbi učestvuju učenici Ekonomske škole kao i drugih srednjih škola u gradu.

Ulaz je slobodan, a biće postavljena i donatorska kutija.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: