• petak, 19. jul 2024.
Društvo | Vesti
0 Komentara

Pojačane policijske kontrole saobraćaja i obezbeđenja izletišta

30. april 2017. godine

Povodom predstojećih prvomajskih praznika, očekuje se masovnija poseta građana tradicionalnim izletištima u Sremu, posebno na Fruškoj gori. Tim povodom policija je apelovala na građane da za vreme praznika ne remete javni red, da ne izazivaju tuče i ne  učestvuju  u njima.

Policijski službenici Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici pojačaće mere obezbeđenja svih mesta na kojima će se okupljati veći broj građana, navodi se u policijskom saopštenju.

– Od 30. aprila do drugog maja, saobraćajna policija će regulisati saobraćaj na najopterećenijim raskrsnicama i putnim pravcima koji vode ka najposećenijim izletištima na području Fruške gore. – raskrsnice na Banstolu i Iriškom vencu, izletištima Lipovača, Letenka, Zmajevac, jezero Borkovac, Obedska bara, Zasavica.

Radar Fama- Laser IIINa putnim pravcima prema ovim izletištima, saobraćajna policija će prepodne radarima kontrolisati brzinu kretanja vozila, dok će posle podne, na određenim punktovima zaustavljati vozila i kontrolisati prisustvo alkohola kod vozača.

Apelujemo na sve vozače obrate posebnu pažnju na pešake koji će se kretati Grebenskim putem preko Fruške gore, da budu strpljivi zbog očekivanih gužvi na putevima, da ne pretiču nepropisno i i ne čine druge opasne radnje u saobraćaju.

Molimo izletnike da se pridržavaju preventivnih mera zaštite od požara, da vatru lože isključivo u za to predviđenim ložištima i obavezno je ugase pre povratka kući, kaže se u saopštenju policije.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: