• petak, 29. mart 2024.
Vraćanje sjaja Iriškom podrumu
Vesti
0 Komentara

Vraćanje sjaja Iriškom podrumu

11. decembar 2012. godine

Stevan Kazimirović

Irig – Osma po redu sednica opštinskog veća, održana je protekle nedelje u maloj sali Skupštini opštine. Na dnevnom redu bilo je utvrđivanje Predloga odluke o četvrtom rebalansu budžeta kojim će se, kako je istakao šef budžeta Ilija Jocić, izvršiti usklađivanje sa promenama koje je doneo novi Zakon o budžetskom sistemu, zatim utvrđivanje Predloga odluke o mreži Dečije ustanove na teritoriji opštine Irig, davanje saglasnosti na Odluku o povećanju cene boravka u Dečijoj ustanovi „Dečija radost“, utvrđivanje Predloga odluke o izmeni Odluke o obrazovanju štaba za vanredne situacije, utvrđivanje Predloga rešenja o razrešenju i imenovanju opštinske Komisije za planove i drugo.
Posebno interesovanje većnika izazvala je najava o mogućoj prodaji „Iriškog podruma“, za koju zamenik predsednika Opštine, Stevan Kazimirović ističe da bi mogla označiti početak revitalizacije ovog, nekada na daleko čuvenog podruma.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: