• utorak, 3. oktobar 2023.
Gimnazija proslavila dan škole
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Gimnazija proslavila dan škole

13. april 2017. godine

DSC_4415Sremska Mitrovica – Svečanom akademijom u pozorištu “Dobrica Milutinović”, Mitrovačka gimnazija obeležila je dan svoje škole. U programu kojim je ova najeminentnija obrazovna ustanova u gradu na Savi obeležila 179 godina postojanja i rada učestvovali su njeni učenici koji su pesmom, igrom i glumom velikom broju posetilaca još jednom posvedočili da je uprkos svim izazovima, Mitrovačka gimnazija spremna za novo vreme i njoj “neke nove klince”.

Kako je u svom obraćanju istakla direktorka Mitrovačke gimnazije Mirjana Đorđević, ova ustanova dala je 12 akademika i veliki broj priznatih i poznatih aktera u naučnom i javnom životu Srbije, bila je i ostala rasadnik mladih talenata i odličnih profesora i to će, idući u susret novom vremenu, ostati i u budućnosti.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: