• petak, 24. maj 2024.
U pritvoru zbog krijumčarenja ljudi
Crna hronika
0 Komentara

U pritvoru zbog krijumčarenja ljudi

24. mart 2017. godine

Pripadnici Uprave granične policije i Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici su uhapsili 36-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Kako je saopštila Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici, prilikom kontrole na Graničnom prelazu Sremska Rača, u prikolici teretnog kamiona kojim je upravljao osumnjičeni, pronađena su dva migranta starosti 13 i 15 godina, u pokušaju ilegalnog prelaska državne granice.

Osumnjičeni je doveden u nadležno tužilaštvo na saslušanje, nakon čega mu je rešenjem sudije za prethodni postupak određen pritvor do 30 dana.

Nakon sprovedenog prekršajnog postupka, 15-godišnjaku je otkazan boravak u Srbiji, dok je 13-godišnjak predat u nadležnost centra za socijalni rad.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: