• sreda, 24. april 2024.
Uhapšen bivši direktor
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Uhapšen bivši direktor

11. april 2013. godine

Sremska Mitrovica – Zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivična dela zloupotreba službenog položaja i falsifikovanje službene isprave, pripadnici Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici lišili su slobode i odredili zadržavanje do 48 časova za M. P. bivšeg direktora JKP “Vodovod” u Šidu,.

On se tereti da je sklapanjem aneksa ugovora sa preduzećem “Mima komerc” iz Beograda, bez sprovođenja javne nabavke i bez saglasnosti upravnog odbora, u toku 2012. godine, preuzimao i plaćao robu koja nije bila predviđena ugovorom. Na taj način, oštetio je JKP “Vodovod” za oko milion i šesto hiljada dinara.

Protiv osumnjičenog su u prethodnom periodu podnete dve krivične prijave za ista krivična dela.

– Kao odgovorno lice JKP “Vodovod” potpisao je i overio ugovore, i račune neistinite sadržine, čime je oštetio preduzeće za oko 287.000 dinara, a kao predsednik Mesne zajednice u Moroviću, nesavesnim radom, istu je oštetio za oko 656.000 dinara – navodi se u zvaničnom policijskom saopštenju i dodaje da će M. P. u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: