• ponedeljak, 8. avgust 2022.
Otkriveno još 10 migranata na Batrovcima i Šidu
Crna hronika
0 Komentara

Otkriveno još 10 migranata na Batrovcima i Šidu

8. mart 2017. godine

Carinski i policijski službenici su 7. i 8. marta 2017. godine na graničnim prelazima Šid i Batrovci ka Republici Hrvatskoj otkrili još 10 migaranata, koji su pokušali da sakriveni u kamionskim prikolicama ilegalno pređu državnu granicu.

Migranti Sid FOTO Uprava carinaKako je saopštila Uprava caryina, na graničnom prelazu Batrovci su 7. marta 2017. godine, u kamionu vranjskih registarskih oznaka, koji je ka EU prevozio izolacioni materijal, lepak za pločice i metalne profile za rigips pronađena petorica mlađih muškaraca, državljana Avganistana.

Kamion je pre otvaranja prošao kontrolu skener-uređajem, kada je analizom slike utvrđeno da među robom ima i ljudi.

Skener otkrio migrante FOTO Uprava carinaNa graničnom prelazu Šid carinski i policijski službenici su rano jutros u kamionu čačanskih registarskih oznaka, koji je natovaren bezalkoholnim pićima bio na putu ka Hrvatskoj, pronašli četiri mladića iz Avganistana.

Jedan Aganistanac bio je sakriven u tovarnom delu kamiona novosadskih registarskih oznaka, među pletama gumenih zaptivaka za auto-industriju namenjenih nemačkom tržištu.

Migranti na prelazu Sid FOTO Uprava carinaDetaljan pregled je usledio na sugestiju vozača koji je primetio blatnjave tragove na zadnjem delu prikolice, a ispostavilo se i da je carinska sajla oštećena.

Migrante po otkrivanju preuzima policija.

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: