• utorak, 16. april 2024.
Prošao kroz crveno, stradala mu majka
Crna hronika
0 Komentara

Prošao kroz crveno, stradala mu majka

5. jul 2016. godine

Sremska Mitrovica – Sinoć oko 23,00 časa, u Sremskoj Mitrovici se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali putnički automobili marke “opel” i “hjundai”. Teško povređena 65-godišnja putnica je preminula u sremskomitrovačkoj bolnici, dok su vozači zadobili lake telesne povrede. Do nesreće je došlo nakon prolaska vozača “opela” kroz raskrsnicu u trenutku zabrane prolaza crvenim svetlom na semaforu, saopštila je Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici.

Kako se saznaje, stradala žena je majka vozača koji je prošao kroz crveno svetlo na semaforu.

Uviđaj na licu mesta je izvršio zamenik osnovnog javnog tužioca, u prisustvu policije.

Po nalogu nadležnog tužioca, za vozača B.M. (36) iz Hrtkovaca je određeno zadržavanje do 48 časova, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: