• utorak, 3. oktobar 2023.
Posao za 20 radnika
Vesti | Šid
0 Komentara

Posao za 20 radnika

27. jul 2016. godine

Šid – Protekle subote u Šidu je svečano otvoren logistički centar firme “AB Royal” iz Prijepolja. U kompletno opremanje logističkog centra, čija je izgradnja trajala svega pet meseci, a koji je izgrađen po najsavremenijim principima, uloženo je milion i po evra. Logistički centar u Šidu omogućiće se kompletan postupak špedicije, carinskog posredovanja, skladištenja i transporta robe. Firma “AB Royal” postoji od 2005. godine i posluje na svim graničnim prelazima u Srbiji. Zaposlenje u novootvorenom centru u prvoj fazi naći će dvadesetak radnika.

Predsednik Opštine Šid Predrag Vuković naglasio je da šidskoj opštini značajan svaki investitor koji će da omogući nova radna mesta, da se u narednih mesta dana očekuje otvaranje pogona i firme “Delta Italija” i otvaranje novih radnih mesta, te da ovoj sredini predstoje bolji dani.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: