• četvrtak, 18. april 2024.
Na auto-putu otkrivene semenke marihuane
Crna hronika
0 Komentara

Na auto-putu otkrivene semenke marihuane

21. januar 2016. godine

Beograd – Carinici su 19. januara 2016. godine dubinskom kontrolom na auto -putu  Beograd – Zagreb, sprečili pokušaj krijumčarenja 625 grama semenki biljke „Cannabis sativa“ i veće količine preparata za njen uzgoj, saopštila je Uprava carina.

– Radi se o pošiljci iz Velike Britanije namenjene jednoj Beograđanki, koju su carinici iz Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja otkrili u  vozilu kurirske pošte.

oprema za uzgoj marihuaneU pošiljci se osim semenki, nalazilo i pet flaša preparata za stimulaciju rasta, cvetanja i  ukusa ove biljke.

Sušenjem listova i cvetova ove biljke dobija se opojna droga marihuana, a otkrivena količina govori da se radi o onoj koja je namenjena većoj proizvodnji.

Otkrivena oprema i semenke predate su u dalju nadležnost MUP, kaže se u saopštenju Uprave carina.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: