• subota, 18. maj 2024.
„Sremske″ na Sajmu medija
Vesti
0 Komentara

„Sremske″ na Sajmu medija

29. oktobar 2015. godine

Beograd – „Sremske novine“ su jedini regionalni list u Srbiji koji se predstavlja na Sajmu medija koji je juče, uz, Sajam obrazovanja i Međunarodni sajam opreme i sredstava za savremenu nastavu otvoren na Beogradskom sajmu.

Sajam medija je na svečanom otvaranju najavio Borivoje Erdeljan, doajen srpskog novinarstva, koji je rekao da je obrazovanje veoma važno, ali da profesionalnog novinarstva nema ni bez strasti i dobro savladanog zanata.

Media market – Sajam informisanja, komunikacija i marketinga svečano je proglasio otvorenim prof. dr Veselin Kljajić, prodekan beogradskog Fakulteta političkih nauka, koji je izrazio očekivanje da će ova manifestacija dati kvalitet više novinarstvu.

„Sremske novine” se na Sajmu medija predstavljaju ravnopravno sa najvećih dnevnim i nedeljnim listovima i agencijama, a po oceni markentiških i medijskih stručnjaka, već ta činjenica dovoljno govori o uticaju, ugledu i značajnom mestu koje „Sremske novine” zauzimaju na medijskom prostoru Srbije.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: