• petak, 19. april 2024.
Završen Srem Folk Fest
Kultura | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Završen Srem Folk Fest

13. avgust 2015. godine

Sremska Mitrovica – U Sremskoj Mitrovici sinoć  je završen 12. Srem Folk Fest, jedan od najvećih festivala folklora na Balkanu. Na festivalu je učestvovalo 16 ansambala sa 600 učesnika iz 12 zemalja.

Kako se procenjuje, festival je pratilo  više od 20 hiljada posetilaca.

Detalj sa Srem Folk Festa Foto Sremske novine Slobodan Niksic– Srem Folk Fest je samo po imenu sremski, a po sadržajima i organizaciji je, svakako, evropski i svetski festival što su potvrdili i naši gosti. Imali smo priliku da vidimo atraktivan program, a uz tradicionalne prijatelje koji godinama učestvuju na ovom festivalu, imali smo i nekoliko novih ansambala, pa i goste iz dalekog Tajvana što je prvo kulturno osveženje – rekao je načelnik Gradske uprve za kulturu, sport i omladinu Ilija Nedić i istakao da je verovatno oboren i rekord u broju posetilaca.

Ovogodišji festival postavio i neke nove, visoke standarde, kako u kvalitetu i atraktivnosti programa, tako i u tehničkom delu kroz specijalne efekte.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: