• subota, 9. decembar 2023.
Crna hronika
0 Komentara

Osumnjičeni za primopredaju droge

15. maj 2015. godine

Sremska Mitrovica – U akciji sprečavanja prodaje narkotika, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novoj Pazovi su uhapsili jednu osobu a drugoj, po nalogu nadležnog tužilaštva, odredili zadržavanje do 48 časova, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i omogućavanje uživanja opojnih droga.

Kako je saopštila Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici, policija je zatekla D.H. (34) i D.S. (42) sa područja Nove Pazove prilikom primopredaje narkotika. U pretresu stana D.S. je pronađeno i oduzeto 10,78 grama heroina, nešto marihuane, devet tableta ekstazija i više mobilnih telefona.

U zakonskom roku, D.S. će biti doveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici, dok je D.H. upućen na izdržavanje kazne zatvora na osnovu ranije sudske naredbe.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: